Filosofiske lydfiler

Lyt til en guidet gåtur på din telefon – få tilsendt lydfiler med refleksioner til dine egne gåture.

Med en lydfil kan du gå en tur, hvor du vil og når du vil. Hver lydfil vil have en varighed på ca. 30 minutter.

Som leder får  du ro til at reflekterer over et emne, som vil gøre dig mere bevidst om dine værdier, dine handlinger og hvordan du handler dem ud. Du vil få mere ro og stå stærkere i samtalen med andre.

Der er ialt 4 lydfiler. Hver lydfil har sit eget emne, og hvis du tilmelder dig et nyhedsbrevet, vil du få tilsendt den første lydfil, som du kan benytte på dine egne gåture – lige når det passer dig! Har du lyst til mere protreptiske inspiration, så kan du med fordel investere i de tre andre lydfiler.

Til lydfilerne har jeg lavet en arbejdsbog. I arbejdsbogen får du teori omkring protreptikken og plads til at skrive diner refleksioner til hver enkelt lydfil. Det er en enestående mulighed for at arbejde med dine refleksioner og få nye erkendelser.

Alle fire lydfile + arbejdsbog får du for en investering af 700 kr. Skriv en sms på 20272108 til mig og betal på mobilepay, så sender jeg alle 4 lydfiler + arbejdsbogen som pdf til dig. Ønsker du arbejdsbogen tilsendt som trykt udgave, kommer et tillæg på 40 kr. i forsendelse.